Social Media Content

Social media

Social media


Het gebruik van social media is voor ondernemers onmisbaar geworden in het huidige bedrijfsklimaat.
Jouw bedrijf moet niet alleen aanwezig zijn maar moet ook interessante bijdrages leveren en op deze manier nieuw cliënteel aantrekken.

Maar dit is een bijzonder tijdrovende taak die ook wel wat kennis vereist.

Hoe vaak moet je posten? Wanneer is jouw doelpubliek best bereikbaar?
Hoe ontwikkel ik een herkenbare huisstijl? Hoe kan ik best promotie maken?

Je bespaart veel tijd door hiervoor hulp in te schakelen. Ik heb me toegelegd op de twee meest gebruikte kanalen van dit moment, namelijk Facebook en Instagram.

Waarmee kan ik helpen?

- het creëren van een huisstijl die bij jouw bedrijf past

- het op regelmatige basis opstellen van posts 

- het op regelmatige basis inplannen van posts


Op die manier blijft jouw bedrijf in the picture op social media en hoef jij enkel nog goedkeuring of feedback te geven bij de gemaakte items. 

Social Media Content

In het huidige bedrijfsklimaat is het gebruik van social media onmisbaar voor ondernemers. Een aanwezigheid op deze platforms is niet alleen belangrijk, maar het is ook cruciaal om interessante inhoud te delen en zo nieuw cliënteel aan te trekken.
Helaas kan dit een bijzonder tijdrovende taak zijn die ook wat kennis vereist.

Gelukkig zijn er manieren om dit efficiënter en effectiever te doen.

Als social media expert heb ik me gespecialiseerd in het gebruik van de twee meest gebruikte kanalen van dit moment, namelijk Facebook en Instagram.
Ik kan je helpen bij het creëren van een herkenbare huisstijl die bij jouw bedrijf past en bij het opstellen en inplannen van posts op regelmatige basis. Een herkenbare huisstijl is cruciaal voor een sterke online aanwezigheid.
Door consistentie in kleuren, lettertypes en stijl, kan jouw bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en een sterke merkidentiteit opbouwen. Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl die bij jouw bedrijf past en die consequent wordt toegepast op al je social media-kanalen.

Maar hoe vaak moet je posten en wanneer is jouw doelpubliek het best bereikbaar?

Dit zijn belangrijke vragen waar je misschien niet meteen een antwoord op hebt.
Als social media-expert kan ik je helpen bij het bepalen van de ideale frequentie voor het posten en bij het vinden van de beste tijden om te posten om zo je bereik te maximaliseren. Daarnaast kan ik je helpen bij het inplannen van posts op regelmatige basis.
Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd in the picture blijft op social media, zonder dat je hier zelf constant mee bezig hoeft te zijn. Je hoeft alleen maar goedkeuring te geven of feedback te geven bij de gemaakte items.

Kortom, als social media-expert kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid die bijdraagt ​​aan de groei van jouw bedrijf.