Social media content


Welkom op de pagina "aanpak en prijzen" van Organizo-coach.be Op deze pagina vindt u een overzicht van onze werkwijze en tarieven. Wij bieden diensten aan voor  ondernemers. Afhankelijk van uw behoeften en doelen, kunnen wij u helpen bij het bereiken van meer structuur, efficiëntie en productiviteit.

Onze aanpak begint altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we uw situatie en wensen bespreken. Op basis hiervan maken we een plan op maat en stellen we een offerte op. Hierbij houden we rekening met uw budget en doelstellingen, zodat u altijd een helder beeld heeft van de kosten en baten.

Voor ondernemers bieden we onder andere ondersteuning bij het opzetten van een effectieve werkplek, het organiseren van projecten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen we zowel op locatie als online.

Als u meer wilt weten over onze diensten voor ondernemers, kunt u hieronder doorklikken naar de specifieke informatiepagina's. Daar vindt u meer gedetailleerde informatie over onze werkwijze, tarieven en referenties. Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


aanpak-en-prijzen
Bent u op zoek naar meer informatie over onze tarieven en werkwijze? Bij ons starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek, waarin we samen de verwachtingen en mogelijkheden kunnen aftoetsen. Op die manier kunnen we u een kostenraming geven die past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Op onze website vindt u meer informatie over onze aanpak en kosten. Zo kunt u zien wat onze werkmethode is en wat onze tarieven zijn voor de verschillende diensten die wij aanbieden. Ook tonen we enkele voorbeelden van onze projecten en klanten, zodat u een idee krijgt van de kwaliteit van ons werk.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een prijsopgave voor specifieke opdrachten die niet helemaal binnen alle vakjes passen. Zo kunnen we samen tot de beste aanpak komen voor uw project."

Aanpak en prijzen - Social Media Content

social media content

"Social Start"

Met ons basisabonnement "Social Start" bieden we een betaalbare oplossing voor ondernemers die hun aanwezigheid op social media willen versterken.

Dit abonnement is ontworpen om je te helpen een sterke basis op te bouwen en je publiek te bereiken op de kanalen die het meest relevant zijn voor jouw zaak.

Wat is inbegrepen in het abonnement?

 • 1 posts per week - Instagram/Facebook

  We zullen hoogwaardige en relevante content creëren en delen op jouw  sociale mediakanalen.

  Deze posts zijn afgestemd op jouw bedrijf en jouw doelgroep, en ze helpen je identiteit te versterken.


 •  2 Instagramverhalen per week

  We zorgen ervoor dat je Instagramverhaal opvalt en de aandacht trekt van je volgers. Met aantrekkelijke visuele elementen en boeiende inhoud zullen we je verhalen tot leven brengen en je publiek betrekken.

 • Maandelijks overleg 

 • 3-maandelijks opzegbaar

 • €199 per maand **

Het "Social Start" abonnement is perfect voor ondernemers die net beginnen met social media of een beperkt budget hebben. Het stelt je in staat om een professionele aanwezigheid op te bouwen en je zaak zichtbaar te maken voor een breder publiek.

"Social Boost"

Met ons upgrade abonnement "Social Boost" geven we jouw social media strategie een extra boost.Dit abonnement is ideaal voor ondernemers die al een aanwezigheid hebben op social media, hun bekendheid willen vergroten en hun prestaties willen verbeteren.


Wat is inbegrepen in het abonnement?

 • 2 posts  per week - Instagram/Facebook 

  We zullen boeiende en relevante social media posts creëren en publiceren .

  Deze posts zijn gericht op het aantrekken en betrekken van je doelgroep, en ze zullen jouw zaak op een positieve manier presenteren.


 • 4 Instagramverhalen per week

  We maken verhalen om je volgers te betrekken. Deze verhalen helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van je zaak en genereren interesse bij je doelgroep.


 • Maandelijkse analyse van social media prestaties: We zullen de prestaties van jouw social media kanalen analyseren.
  Op basis van deze gegevens zullen we inzichten en aanbevelingen verstrekken om je strategie verder te optimaliseren en betere resultaten te behalen.

 • 3-maandelijks opzegbaar

 • €299 per maand **

Het "Social Boost" abonnement is perfect voor ondernemers die al actief zijn op social media en hun aanwezigheid willen versterken. We helpen u bij het vergroten van uw bereik, het betrekken van uw doelgroep en het verbeteren van uw prestaties.

"Social PRO"

Wil je het maximale halen uit je social media strategie?
Met dit deluxe abonnement  "Social Pro" bieden we geavanceerde functies en services om je merk te laten groeien en je online aanwezigheid te versterken.

Wat is inbegrepen in het abonnement:

 • 3 posts per week - Instagram/Facebook

  We creëren en publiceren  hoogwaardige en boeiende social media posts.

  Deze posts zijn strategisch ontworpen om je merk te promoten en je publiek te betrekken.

 • 7 Instagramverhalen per week

  We zorgen voor creatieve en aantrekkelijke Instagramverhalen om je merkverhaal te vertellen en je volgers te betrekken. Deze verhalen helpen je om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten.


 • Maandelijkse analyse van social media prestaties: We voeren een grondige analyse uit van de prestaties van je social media kanalen. Op basis van de verkregen inzichten leveren we rapporten en aanbevelingen om je strategie te verbeteren en je resultaten te optimaliseren.

 • Optimalisatie van de contentstrategie: We werken samen met jou om je contentstrategie te optimaliseren. We zorgen ervoor dat je content relevant, aantrekkelijk en effectief is in het bereiken van je doelgroep en het versterken van je merk.

 • Online management: We monitoren en reageren op online reviews en feedback die je ontvangt. We zorgen ervoor dat je een positieve online reputatie behoudt en op de juiste manier reageert op je klanten.

 • 3-maandelijks opzegbaar

 • €499 per maand **

Het "Social Pro" abonnement is perfect voor ondernemers die serieus aan de slag willen met hun social media strategie en hun zaak naar een hoger niveau willen tillen. Het biedt geavanceerde functies en services om je te helpen je doelen te bereiken en te groeien.

We bieden ook aanvullende diensten en op maat gemaakte abonnementen aan om aan je specifieke behoeften te voldoen.
Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk voorstel.

** Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting


Wil je graag weten hoeveel onze diensten kosten?

Wij starten steeds met een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen.
Tijdens dit gesprek bespreken we jouw verwachtingen en mogelijkheden en bekijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Ben je benieuwd naar onze aanpak en prijzen?

Dan kan je hieronder verder klikken naargelang je een particulier of een ondernemer bent.
Voor particulier bieden we bijvoorbeeld online coaching of "samen-aan-de-slag" sessies aan, terwijl we voor ondernemers meer op maat gemaakte diensten aanbieden zoals social media content en administratieve taken.

Heb je toch nog vragen over onze diensten of prijzen?

Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik maak graag een offerte op maat voor specifieke opdrachten die niet helemaal binnen alle vakjes passen.

Zo kunnen we je altijd de beste oplossing bieden voor jouw specifieke situatie."