Reviews

Reviews

“Mijn input werd gevraagd over hoe ik de organisatie van mijn net verhuisde spullen zag maar wanneer ik zelf niet goed wist waar te beginnen, nam Heidi op het juiste moment het voortouw.

Zij voelde perfect aan wanneer ik overweldigd was en kon hierop inspelen door aan te geven wat ik ondertussen kon doen. Zo boekten we snel vooruitgang met het opbergen van de spullen uit mijn verhuisdozen.

Er werd ook regelmatig aangegeven dat ik steeds opmerkingen mocht maken indien ze te véél initiatief nam naar mijn mening, maar dat heb ik zeker niet ervaren. Als ik niet akkoord ging met iets (zoals een bepaald meubel op een andere plaats zetten), gaf ik dit aan en zei Heidi ook onmiddellijk “oké, we doen dit zoals jij het wilt, dit is jouw appartement.” Hierdoor had ik zeker geen stress om open en eerlijk te zijn over mijn mening.”


Sieglinde - IT consultant

“Werken met Heidi was een fijne ervaring. Ze bekeek eerst de inhoud van alle administratie die ik had, waarna we alles netjes in categorieën opdeelden. Daarbij gaf ze nog advies over wat de beste opties waren. Wat niet meer relevant was, werd na bespreking weggegooid, zodat enkel het essentiële overbleef.

Vervolgens staken we de papieren in een stevige kartonnen ringmap en kreeg ik wat tips over mogelijke volgordes en mocht ik zelf mijn input geven over wat voor mij het beste zou werken. Alles werd mooi gesorteerd en toen we daarmee klaar waren, maakte ze een voorblad op de computer.

Heidi raadde me aan om het op te slaan, zodat, als de volgorde van de map of de inhoud zou veranderen, ik het later makkelijk kan aanpassen en opnieuw kan printen.


In het algemeen was er een goede balans tussen advies en tips én eigen input kunnen geven.
Heidi luisterde goed naar wat ik nodig had en legde alle stappen duidelijk uit. Ik ben heel blij dat mijn administratie nu netjes in orde is. Inmiddels heb ik al gebruik moeten maken van mijn map en het was nu heel makkelijk om mee te werken. Ik vond heel snel wat ik nodig had. Super!"


Kimia - leerkracht in het volwassenenonderwijs